Hola, visitante! [ Regístrate | Iniciar Sesión

 

$ 59.98

$ 59.98

Accu Asus A32-N56

Accu Asus A32-N56

Descripción

http://www.kopenaccu.com/asus-a32-n56.html
Binnen de Asus A32-N56accu zijn Zuid-Korea’s beste Lithium-ion oplaadbare batterijcellen. De superieure batterijcellen krijgt meer lopen tijden tussen kosten, alsmede een langere levensduur dan goedkopere batterijen. Daarnaast vallen Li-ion batterijen niet onder het gemeenschappelijk met oudere batterijtechnologie memory-effect. Dit betekent dat u kunt uw laptop elk moment opladen zonder vermindering van de batterijcapaciteit van uw. Deze laptop Batterijvervanging is meestal superieur aan het originele batterij en is 100% compatibel met de Asus A32-N56 laptop computer. De batterij is individueel getest voor verzending en ondersteund door volledige tevredenheidsgarantie van 30 dagen en een garantie van 2 jaar.

Hoe verleng ik het Asus A32-N56 acculeven van mijn laptop?
Het beste voor een Accu A32-N56 is helemaal opladen en weer helemaal leeg laten lopen.Heeft u een nieuwe Asus A32-N56 batterij aangeschaft? Laadt de A32-N56 batterij dan de eerste maal minimaal 12 tot 24 uur op. Dit zorgt ervoor dat uw batterij volledig opgeladen wordt. Hierna ontlaadt u de batterij volledig zodat de laptop automatisch uitschakelt.Om met de Asus A32-N56 batterij vanaf het begin de volledige capaciteit te behalen laadt u de batterij hierna nogmaals 3 á 4 keer volledig op,en ontlaadt u de batterij daarna volledig.

Verwijder de Asus A32-N56 batterij uit uw laptop en bewaar deze op een koele, droge en schone plaats indien u de Asus A32-N56 batterij voor een periode van één maand of langer niet gebruikt. Gaat u de batterij na deze periode weer gebruiken? Zorg er dan voor dat de batterij de eerste keer volledig opgeladen wordt.

Verzeker uzelf van maximale batterijprestaties door het optimaliseren van energiebeheer functies, zoals het uitschakelen van het scherm na een aantal minuten, speed-step inschakelen, etc.

Lang leve je laptop accu A32-N56
Alle lithium-ion laptop accu’s verslijten over tijd. Goede zorgen kunnen de levensduur van je Asus A32-N56 batterij aanzienlijk verlengen.
1. Trek hem niet helemaal leeg
Lithium-ion batterijen vinden het niet leuk als je ze helemaal tot het laatste beetje leeg trekt. Als je dat een of twee keer doet ben je niet meteen je batterij kwijt, maar doe het vaak genoeg en je verkort de levensduur aanzienlijk.
2. Houd Asus A32-N56 accu koel.
Bewaar de Asus A32-N56 accu op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C). Het wordt niet aangeraden de laptop accu te bewaren in de koelkast of vriezer. Voorkom zoveel mogelijk blootstelling aan hoge temperaturen.
3. Gun batterij voor Asus A32-N56 wat rust.
Zorg dat de batterij niet te leeg is als je hem eruit haalt. Een ongebruikte batterij verliest langzaam zijn lading, en het is niet de bedoeling dat hij helemaal leeg loopt, dus zorg dat hij minstens halfvol is als je hem verwijdert.
4. Minder hardware.
Bluetooth, wifi, muizen en alle andere apparaten die je niet strikt nodig hebt, kun je het beste uitschakelen.
5. Minder helderheid.
De achtergrondverlichting van een TFT-scherm verbruikt een heleboel stroom. Stel de helderheid zo in dat je het scherm nog net comfortabel kunt lezen.
biedt alleen de beste kwaliteit laptop batterij, waardoor u met alle vertrouwen kunt winkelen.

251 vistas


Contactar al anunciante

  • Teléfono: http://www.kopenaccu.com/asus-a41-x550e.html
  • Calle: http://www.kopenaccu.com/asus-a41-x550a.html
  • Ciudad: Rosario del Tala
  • Provincia: Entre Ríos

¡Compartilo con tus amigos y participa de nuestros sorteos!

Hacé una pregunta

Debes iniciar sesión para dejar un comentario.

Más publicaciones del vendedor:

Este usuario no tiene mas anuncios.

Si te interesa este anuncio, llena el siguiente formulario para contactar con el anunciante.